Bakımlı Saçlara Kavuşmanın Önemli İpuçları

16-11-2020 13:16
Bakımlı Saçlara Kavuşmanın Önemli İpuçları

Bakımlı ve uzun yumuşacık saçlar şüphesiz hepimizin hayali. Bakımlı saçlar görüntümüzü bir anda değiştirip güzelleştirirken, bakımsız saçlar da oldukça sönük bir görüntüye sahip olmamıza sebep olabilir. Tabi ki burada saç kalitesi ve genetik özellikler de devrededir. Fakat her halükarda kaliteli saçlar için biraz bakım ve ürün desteği şarttır diyebiliriz.

Saç yapımız ince, güçsüz ya da mat olsa da bazı ürünleri düzenli şekilde kullanarak bunu tersine çevirebiliriz. Gelin şimdi birlikte bakımlı saçların hayal olmadığını size gösterelim. Küçük ipuçlarımız ve öneri saç bakımı ürünlerimizle bakımlı saçlara sahip olmak mümkün. Bu yazımızda sizlere hem evde yapabileceğiniz küçük saç bakımı tüyoları ve kullanmanız gereken saç ürünlerini derleyeceğiz.

Saç Yıpranmasını Evde Yapacağımız İşlemlerle Nasıl Önleriz

Öncelikle banyoda saçlarımızı çok sıcak suyla yıkamamamız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Saçlarımızı ılık suda yumuşak hareketlerle yapacağımız duştan sonra havluyu çok sıkı şekilde bağlamadan kurutmalıyız. Saçlarımızı kuruturken havluyla çok sert hareketlerle saçlarımızı çitilememeliyiz.

Uygun Şampuan Seçiminin Önemi

Doğal İçerikli ve dermatolojik testlerden geçen şampuanlar öncelikli önerimiz. Önerimiz bitkisel şampuanlar arasında; Caudalie Saç Bakım Şampuanı 200 ml için tıklayınız!

Yağlı saçlara özel şampuan önerimiz;

Babe Yağlı Saçlar İçin Şampuan 250ml

Kepekli saçlara özel şampuan önerimiz;

Babe Seboreik Kepek Şampuanı 250ml

Vichy Dercos Anti-Dandruff Kepeğe Karşı Şampuan 390 m

Saçlarımızın yıpranmaması için evde dikkat etmemiz gerekenler;

  •  ·  Her banyoda saçlarımız için uygun içerikli, yumuşaklık kazandıran ve dökülmeleri engelleyen şampuanlar tercih etmeliyiz.
  • ·   Şampuanımızın saç yapısına zarar veren sert kimyasallardan uzak olmasına dikkat etmeliyiz.
  • ·   Saçlarımız zor açılan cinsteyse uygun saç kremi ile az miktarda sadece uçlara hafif şekilde sürerek kırılma karşıtı taraklarla taramalıyız. Ya da saçlarımızı açmak için banyo sonrası kremlerden faydalanabiliriz.
  • ·   Haftada en az 2 kez uygun doğal bir maske ile saç maskesi uygulanan saçlar, daha parlak ve yumuşak daha dolgun sonuçlar verir.
  • ·  Saçlarınızı çok sıkı ve yıpratmaya müsait tokalarla bağlamamanızı öneririz. Tokalar sürekli takıldığında, kırılmalara ve yıpranmalara sebep olur.
  • ·  Hijyen ve saç sağlığı için taraklarınızı aralıklarla yenisiyle değiştirmenizi, ve saç uçlarını kırmayan cinste olanlardan tercih etmelisiniz.
  • ·  Saçlarımızı kurutma makinesine çok yakın şekilde değil uzaktan ve yukarıdan aşağı hareketlerle kurutursak hem yıpranmaları, hem de kabarmaları engellemiş oluruz.
  • ·  Hassas ve boyalı saçlara özel şampuanlar kullanmanızı öneririz.

Saç Uzatmada Mucizevi Çözüm Supergro!

Uzun saçlar bazılarımız için bir takıntı ve güzellik göstergesi… Doğru ve buna özel ürünlerle evde yapacağınız bakımlarla saçlarınızın olduğundan daha çabuk sürede uzamasını sağlamak da mümkün.

Saç uçlarının kırılmasını engellemek ve daha kolay uzamasını sağlamak için güçlü ve doğal içerikli saç serumları ve saç bakım yağlarından destek almalıyız. Bu konuyla ilgili önerilerimize kulak verin. Saç uzatmaya özel oldukça başarılı geri dönüşler alan uygun indirimli Supergro Saç Bakım Kremi fiyatı ve Supergro Saç Bakım Yağı fiyatına Kozmeko.com'dan ulaşın.

Supergro Saç Bakım 198 Gr+Mixup Sulphur Tırnak Bakım 56Gr

Supergro Saç Bakım Yağı 198 Gr 2'li set

Argan Yağı ile Işıltılı ve Güçlü Saçlar

Argan Yağı doğal yapısıyla saçların yumuşamasına ve uzamasına zemin hazırlar. Argan yağlı bakım kremi önerimiz;

Milkshake Argan Yağı Şampuanı 300 Ml

Saç Maskenizi Nasıl Doğru Kullanmalısınız

Saç maskeleri daha güzel yumuşak saçlara sahip olmamız için muhteşem bir unsur. Aynı zamanda oldukça pratik ve zahmetsiz. Uygun saç maskenizden 2, 3 fındık tanesi kadar büyüklükte saç uçlarınıza ve biraz üstüne doğru dairesel hareketlerle yedirin. Ardından yumuşak pamuk bir havluyla başınızı sarın. 10-15 dakika beklemesini sağlayın. Daha sonra ılık suyla saçlarınızı arındırın. Ne kadar yumuşak ve parlak saçlara sahip olduğunuzu görün…

Saçlara Şekil Vermeye Yarayan Efsane Ürünler

Banyo sonrası kullanacağımız birkaç mucize ürünle istediğimiz saç şekline sahip olmamız mümkün. Dalgalı ya da düz saçlara özel bakım spreyleri ve kremleri önerilerimizde;

Loreal Paris Elnett Dalgalı Saçlar için Köpük 200 Ml

Milkshake 12 Etkili Saç Bakım Kremi 150 ml

Saç bakımına dair tüm dermakozmetik ürünlere, net indirimleri ve ücretsiz kargo fırsatlarıyla sahip olmak için Kozmeko.com’u tercih edin. Güvenli ve hızlı alışverişin keyfini çıkarın!

 

 

 

 

 

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.