Bepanthol Krem Çeşitleri ile Daima Işıl Işıl

27-01-2023 14:52
Bepanthol Krem Çeşitleri ile Daima Işıl Işıl
Bepanthol, cildinizin sağlıklı ve güzel görünmesi için kullanılan ve çok sevilen bir markadır. Kaliteli ürünleriyle müşterilerin gereksinimlerine karşılık gelen çeşitli ürün yelpazesi sunan marka, cilt bakımında güçlü etkiye sahiptir. Bepanthol cilt bakım kremi, ciltteki hasarlara ve çizgilere karşı etkili bir şekilde hareket eder. Bepanthol krem çeşitleri, ciltte kuruluk, hassasiyet, aşınma veya tahriş gibi durumlardaki etkili sonuçları ile bilinir. Yüz cilt bakımı, vücut bakımı ve el bakımı için ürünler sunan Bepanthol, dermatoloji alanında uzman bakım sunar. Bepanthol yüz kremi, dudak kremi, bebek bakım kremi vb. ürünlerin yer aldığı bu geniş ürün yelpazesindeki Bepanthol krem çeşitleri nedir? Bu kremler hangi cilt tipleri için uygundur? Hadi birlikte bu soruların cevabını bulalım.
 
Bepanthol cilt bakım kremi, dış görünüşümüzün neredeyse tamamını kaplayan değerli cildimizi korur, nemlendirir ve besler. Klinik olarak kanıtlanmış formülü sayesinde, cildin kendine has ihtiyaçlarını karşılar ve derinlemesine nemlendirir. Bepanthol krem, geniş ürün yelpazesi sayesinde tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarına yanıt verir. Özellikle kuru ciltlerde oluşan çatlakları, kızarıkları ve kurulukları azaltır ve cildi temizleyerek yeniden canlandırır. Günlük bakım için ideal olan Bepanthol kremler, kolayca emilir ve cilde derinlemesine nüfuz eder.
 

Bepanthol Krem Çeşitleri Nelerdir?

 
Normal cilt ; soyulmayan, kızarmayan, esnek ve pürüzsüz yapıya sahiptir. Ancak ciltteki nem oranı yüzde 10’un altına düşünce bazı cilt problemleri ortaya çıkmaya başlar. Cilt, kızarmaya, soyulmaya, kalınlaşmaya ve kurumaya başlar. Bepantholise klinik olarak test edilen krem çeşitleri ile cilt bakım sorunlarına çeşitli çözümler sunar. Cilt tipine uygun olarak tasarlanan Bepanthol krem çeşitleri şöyle sıralanabilir;
 
1. Bepanjel Yara İyileştirici Jel
2. Bepanthol Derma Ailesi
3. Bepanthol Dudak Bakım Kremi
4. Bepanthol Lipstick Güneş Koruyucu Dudak Bakım Kremi
5. Bepanthol Sensidaily Vücut Kremi
6. Bepanthol Sensiderm
7. Bepanthol Baby
8. Bepanthol Anti-Scar Jel
9. Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası
 
Kuru, çatlak ve gergin bir cilt yapısına sahipsen; Bepanthol onarıcı bakım merhemi senin için doğru bir seçim olacaktır. Ancak atopiye eğilimli, kaşıntılı, hassas ve kızarık bir cildin varsa; Bepanthol Sensiderm ürününü kullanmanda fayda var. Bepanthol Sensiderm, kuru cilt ve atopik ciltlere iyi geldiği gibi, aynı zamanda egzama gibi sağlık sorunlarını da anında rahatlatan özel bir formüle sahiptir. Gelin, bir de kuru ciltler için özel olarak formüle edilen Derma ailesine göz atalım.
 
 

Bepanthol Derma Serisi ile Sağlıkla Işılda

 
Bepanthol Derma Serisi için cilt bakım ürünlerinin en önemlilerinden birisi diyebiliriz. Tüm cilt tipleri için özel formüle edilen ve modern teknolojiyi kullanarak tasarlanan Bepanthol Derma Serisi, özellikle kuru, çok kuru ve atopiye eğilimli ciltler için en etkin cilt bakımı sunar. Cildin yaşlanma belirtilerini azaltmak için özel olarak formüle edilmiştir. Cildinizin doğal nemini korur, cilt tonunu dengeler ve cildinizi besler. Cilt tonunu dengelerken, cildinizin sağlıklı görünmesini sağlar. Bepanthol Derma Serisi’nde; Yeni Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici Yüz Bakım Kremi, Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici SPF 25 Güneş Koruyuculu Günlük Yüz Bakım Kremi, Bepanthol Derma Yoğun Nemlendiricili Gece Bakım Kremi, Bepanthol Derma Arındırıcı ve Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli bulunuyor. Bepanthol Derma ürünlerinin genel özelliklerini ise şöyle sıralayabiliriz;
 
  • Tekrarlayan kurumanın önüne geçer.
  • Ciltteki gerginliği anında rahatlatır.
  • 48 saat nemlendirme sunar.
  • Yumuşacık ve pürüzsüz bir görünüm sunar.
  • Günlük kullanım için uygundur.
  • Cilt gözeneklerini tıkamaz.
  • Parfüm içermez.
  • Dermatolojik olarak test edilmiş, klinik olarak kanıtlanmıştır.
 

Bepanthol Bebek Krem Çeşitleri

 
Bepanthol’ün bebek bakımı için geliştirdiği tek ürün şu an için ​​Bepanthol pişik kremi. Bu krem, bebeklerin hassas cildini koruma amacıyla üretilmiştir. İçerisinde bulunan yüzde 5 oranındaki Provitamin B5 ile yumuşak, pürüzsüz, esnek ve nemli bir cilt sunar. Bepanthol Baby Pişik Önleyici Krem ayrıca içindeki lanolin sayesinde, uzun süre bez ile gezen bebeklerin havasız kalan cildinde oluşabilecek kuruluk, tahriş ve yaralara karşı bariyer oluşturur. Koruyucu, parfüm, paraben ve SLS içermeyen Bepanthol Baby Pişik Önleyici Krem, nefes alan yapısıyla cildi nemlendirir. Yapışkan olmayan özelliği ile kolay temizlik imkanı sunar. Özellikle kuru cilde sahip hassas ciltler için formüle edilen Bepanthol, sağlıklı bir cilt görünümü için anahtar ürünün olabilir. Bu ürünlere ulaşabilmek ise bir tık uzağında. Bepanthol ürünlerini incelemek için; eczanemizde verdiğimiz hizmeti evine getirebilmek için oluşturduğumuz internet sitemizin ilgili kategorisini ziyaret edebilirsin.
Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.