Cildinize İyi Bakan 10 Etkili Günlük Nemlendirici Tavsiyesi

29-11-2020 22:18
Cildinize İyi Bakan 10 Etkili Günlük Nemlendirici Tavsiyesi

Havaların soğuduğu, kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde cildimizin en çok ihtiyacı olan şey şüphesiz ki nem takviyesidir. Sıcak ve ılık havalarda nemini daha kolay koruyan cilt, soğuk havalarda gittikçe daha da neme ve bakıma muhtaç bir hale gelebilir. Hatta bu kuruluk bazen öyle bir hal alır ki pul pul dökülmelerden tutun, hassasiyete ve kızarıklığa varan düzeylere ulaşabilir. Kış aylarında normal ve sağlıklı görünen bir cilt için mutlaka dışarıdan daha yoğun ve etkili bir nemlendiriciden destek almalıyız.

Günlük bakımıza ekleyebileceğiniz en etkili nemlendirici markaları için tıklayınız!

Hangi Cilt Daha Çok Neme İhtiyaç Duyar?

Cilt yapısı kendi içinde de farklı özelliklere sahip şekilde ayrışır. Bunlar;

 

  • ·      Normal Ciltler,
  • ·      Karma Ciltler,
  • ·      Yağlı Ciltler,
  • ·      Hassas Ciltler,
  • ·      Kuru Ciltler ve  
  • ·      Çok Kuru Ciltler olarak ayrılırlar.

 

Her cilt kendine özgü özelliklerinden dolayı farklı şekilde bakıma ihtiyaç duyarlar. Daha hassas ciltler olarak adlandırabileceğimiz kızarıklığa yatkın, çok kurumaya meyilli ciltler özenli bir rutin bakıma ve daha fazla neme ihtiyaç duyarlar. Özellikle kuru ve soğuk havalarda kuru cildimizi nemden mahrum bırakmamalıyız.

Zengin İçerikli Nemlendirici Tavsiyelerimiz

Bu blog yazımızda cilt çeşitleri için özel kremler önermektense, her cilt tipine uygun yeterli nem sağlayacak ve günlük bakımınızda sizi kurtaracak olan 10 etkili nemlendiriciye değineceğiz. Günlük kullanım için müsait ve her cilt tipine uygun sayabileceğimiz bu mucize nem takviyelerine gelin şimdi birlikte göz atalım:

1)   

Nuxe Ultra Rahatlatıcı Yüz Balsamı 50 ml

 

Hem gündüz hem gece, kuru ve hassas ciltler için vazgeçilmez bir içerik sağlayan bu krem, zengin bir nem kaynağı olmakla birlikte, kuruluk ve hassasiyet hissinizi azaltarak cildinizi rahatlatır.

2)

 La Roche Posay Effaclar Duo+ Krem 40 ml

 

Tıkalı gözenekler, sivilceye eğilimli ciltler, La Roche Posay Effaclar Duo Nemlendiriciyle ihtiyacı olan bakıma kavuşuyor. Özel dokusuyla yağlı ve sivilceye yönelik ciltlere özel olarak formülize edilen bu kremle cildinize ihtiyacı olan nemi sağlayın.

 3)   

Caudalie Vinopure Matlaştırıcı Etkili Bakım Kremi 40 ml

 Hafif ve canlandırıcı özelliklere sahip bu doğal içerikli Fransız Caudalie bakım kremiyle,cildinize günlük bakım ve   nem kazandırırken matlaştıran özelliğiyle istenmeyen parlak görüntüleri de engelleyebilirsiniz.

 4)   

 Vichy Aqualia Thermal Light Dinamik Nemlendirici Krem 50 ml

 

   Normal ve karma ciltler için bizden size muhteşem bir nemlendirici tavsiyesi; Doğal Hyalüronik Asit içeriğiyle           Mineralli Termal Su ile zenginleştirilmiş yoğun krem, kış ayları için oldukça ideal.

     5)

Babe Su Bazlı Nemlendirici Krem Spf20 50 Ml

 

Özellikle normal, kuru ve hassas cilt tipleri için kullanıma uygundur. Babe Hydro Nutritive Creme Su Bazlı Nemlendirici Krem, Spf 20 özelliğiyle güneşten koruma sağlayarak gündüz kullanımı önerilirken, gece uykudan önce temiz yüze de rahatlıkla uygulanabilir. Cildinizi alerjik etkilerden koruyan bu kremle ihtiyacı olan nemi ve yumuşaklığı sağlayabilirsiniz.

6)

Darphin Predermine Densifying Anti-Wrinkle Fluid 50 ml

 

Kırışıklık, sıkılaştırma, ince çizgiler ve diri bir cilt… Hepsini bir arada sağlayan bu özel formülle yaşlanmaya karşı bakım  sağlayın. Darphin Anti Wrinkle Fluid ile cildiniz neme doyar, parıldar ve elastikiyetini kaybetmeden, gelecekte oluşacak olan çizgilere karşı bir koruma oluşturur. Cilt elastikiyetini ve sıkılığını geri kazandırmak için 40’lı yaşlardaki bayanlara tavsiyemizdir.

7)

Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate 50 Ml

Özellikle kuru ve hassas, kızaran ciltlere yoğun nem ve hassas bakım sağlayan Dermalogica Concentrate Serum, hassas ciltlerin günlük bakımının   önemli bir parçası olmaya aday.

8)

Loreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Krem

Özellikle 35’li ve 40’lı yaşlardan sonra tercih edeceğimiz nemlendiricinin, kırışıklık ve cilt yaşlanması karşıtı olmasına dikkat edebiliriz. 2 çeşit hyaluronik asit içeren bu krem, cilde yoğun nem vermeye ve pürüzsüzleştirmeye yardım eder. Nemlenen cilt, dolgun ve diri, canlı ve parlak görünür. Günlük olarak bakım listenize ekleyebileceğiniz muhteşem bir ürün

9)

Nivea Cellular Cilt Dolgunlaştırıcı Gündüz Bakım Kremi 50 ML

 

Nivea Gündüz bakım kremi, içerisindeki spf özelliğiyle Uv ışınlarına karşı cilt yaşlanmasına karşı koruma sağlarken, nem takviyesiyle kırışıklıkları ve derin çizgileri azaltır. Dolgun ve diri bir cilt için mutlaka listenize ekleyin.

10)

Loreal Paris Yaş Uzmanı 30+ Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem

 

Cildin neme her zaman her yaşta ihtiyacı vardır. Özellikle kış aylarında bu nem ihtiyacı daha da artar. 30’lu yaşlardan sonra cildimize biraz daha özenli seçimler yapmalıyız. İçerikleri bakımından ilk cilt çizgileri görüntüsünü engelleyecek, kırışıklık karşıtı nemlendirici kremlere artık geçebiliriz. Şimdi sıra Loreal Paris Yaş Uzmanı Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici’de!

 

Farklı cilt sorunlarına özel hizmet eden birçok dermokozmetik marka cilt bakım kremleri ve uygun fiyatlarına Kozmeko.com’un 200 tl üzeri ücretsiz kargo fırsatıyla bir tıkla sahip olabilirsiniz.

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.