Çinkopast Pastil İle Hastalıklara Geçit Vermeyin

19-09-2020 18:42
Çinkopast Pastil İle Hastalıklara Geçit Vermeyin

Pastiller hafif boğaz ağrısı ve özellikle kuru öksürükle seyreden hastalık tablosunun başlangıcında imdadımıza yetişen baş kurtarıcımızdır. Kuru ve ağrılı boğaz enfeksiyonlarıyla seyreden iltihaplanmalarda, boğazı yumuşatmak, ve ağrıyı azaltmak için kullanılır. 

İçerikleri ile zenginleşmiş birçok pastil çeşidi ve markası piyasada mevcuttur. Pastil içerikleri genellikle zencefil, bal, karanfil, zerdeçal, c vitamini, nane vb bağışıklık destekleyici birçok zengin besin takviyesiyle birleştirilir. Soğuk algınlığı, grip ve öksürük şikayetlerinde boğazı yumuşatarak kısa sürede rahatlama ve iyileşme sağlayan pastilleri ,özellikle hastalıklardan korunmak için koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde yanımızdan ayırmamalıyız. Bu dönemde güçlü bir bağışıklık için Çinko ile desteklenen pastilleri özellikle tercih edebiliriz. 

Çinkopast Pastil Nedir?

Çinkopast Pastil İnoliva markası tarafından piyasaya sunulmuş çinko asetat içeren bağışıklık destekleyici bir pastildir. Çinkopast pastil ,orman meyvesi tadında 30 adet pastil içermektedir. Etkin madde olarak ağız boşluğunda dissosiye olan bir çinko tuzu yani çinko asetat içerir. Çinkopast Pastil’in özelliği, içeriğindeki iyonize çinko formülü ile ağız boşluğunda %100 çinkoyu açığa çıkaran tek formül olmasıdır. Böylelikle vücudumuz için sayısız faydası olan çinkoyu, saf ve tek seferde takviye olarak almak mümkün olmaktadır.

Çinkopast Pastil ile Kışa Hazırsınız

Sosyalleşmek durumunda kaldığımız iş, seyahat, yolculuk ve bu gibi ortamlarda korunmak için kendimize pastillerle bir kalkan oluşturabiliriz. Özellikle çinkonun bağışıklık açısından çok önemli olduğunu öğrendiğimiz ve artık çinkolu içerikler tercih ettiğimiz bugünlerde, pastillerin de çinko ile zenginleştirilmiş olanlarını tercih etmeliyiz. Çinkopast Pastil fiyat için tıklayın!  

Çinkopast Pastil Ne İşe Yarar?

Çinkonun normal hayatta besinlerle alınması zordur. Dolayısıyla takviye olarak mutlaka günlük rutinimize eklememiz gereken bir unsurdur. Çinkopast Pastil’in özelliği içeriğinde iyonize çinko bulundurmasıdır. Çinko asetatın insan sağlığına faydaları saymakla bitmiyor. Yapılan araştırmalarda özellikle çinkonun iyonize halinin solunum yolu hastalıklarında etkili olduğu düşünülmekte. Pastil formundaki çinko asetatların solunum yoluyla geçen hastalıkların engellenmesi için büyük bir önem taşıdığını belirten uzmanlar, koronavirüs salgınından korunmanın önemli yollarından birinin de bu iyonize çinko içeren pastil formlarından kullanmak olabileceğini belirtiyorlar. 

Çinkopast Pastil Nasıl Kullanılır?

Kendinizi hasta hissettiğiniz zamanlarda ya da hastalığa yakalanma riskinizin bulunduğu ortamlarda Çinkopast Pastil’den günde bir tane tüketilebilir. Günlük takviyeleriniz haricinde her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz Çinkopast Pastil fiyat ve satın almak için tıklayın!

Çinkopast Pastil’in Faydaları Nelerdir?

Çinkonun asetat mide ve bağırsak sistemine geçtiği zaman pek çok enzimde etkinliği olduğu ve bitmeyen faydalarından bahsediliyor. Bağışıklık sisteminin destekçisi olduğu ve özellikle gribal enfeksiyon ve solunum yolları hastalıklarındaki etkisi gözle görülür şekilde belirtiliyor. Birçok takviye edici gıdanın içeriğinde bulunan çinko, Çinkopast Pastil ile sadece iyonize çinko formuyla buluşuyor. Koronavirüsle savaştığımız bu yıl , hastalıklardan korunmak için Çinkopast Pastil’i yanınızdan ayırmayın. Kozmeko.com’’dan uygun fiyatlarıyla satın almak için şimdi tıklayın. Çinkopast Pastil fiyat için tıklayın!

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.