Göz Altı Kırışıklıkları İçin Etkili Çözüm Önerileri

28-02-2021 12:05
Göz Altı Kırışıklıkları İçin Etkili Çözüm Önerileri

Yorgunluk, yoğun ve koşuşturmacalı günler, stres ve uykusuzluğun sağlığımız üzerinde bıraktığı olumsuz etkilerden ne yazık ki cildimiz de nasibini alıyor. Cildimize yeterince bakmadığımız bu dönemlerden belki de en çok etkilenen taraf da göz altlarımız oluyor. Göz altı morlukları ve kırışıklıkları biraz da genetik faktörlere dayanmakla birlikte, ilerleyen yaş ve uyku saatlerimizle oldukça ilişkili. İşte bu yazımızda göz altı morlukları için neler yapabiliriz sorusunun cevabını inceleyeceğiz.

Göz altı bölgesi,ince deriye sahip olmasıyla hassas bakıma ihtiyaç duyar. Yorgunluk ve uykusuzluk belirtilerinin anlaşılacağı ilk yer göz altı bölgemizdir. Ayrıca belli bir yaştan sonra kolajen miktarının azalmasıyla da bu bölge en erken ve hızlıca kırışmaya müsait olan bölgedir. Genç yaşlarda edinebileceğiniz bakım alışkanlıklarıyla bunu tercine çevirebilmek ve hızlanmasını önlemek elinizde. Özellikle 30’lu yaşlardan sonra ileri bir bakıma geçmeye mutlaka ihtiyaç duyan göz altlarına özel ürün önerilerimize  mutlaka göz atın.

Göz Altı Morluklarını Engellemek İçin Neler Yapabiliriz?

Herkesin cilt yapısının farklı olmasıyla birlikte, göz altı görünümlerinde kalıtsak morluklar ve genetik faktörler de etkilidir. Bazı göz altlarında kendiliğinden var olan hafif morluklar kişinin cilt yapısıyla ilişkilidir. Fakat her koşulda göz altları da cildimiz gibi hassas bakıma ve nemlenmeye fazlasıyla ihtiyaç duyar. Eğer cildinizi nemlendirirken göz altlarınızı ihmal ediyorsanız, kırışıklıklara ve yoğunluk belirtisi morluklara davetiye çıkartıyorsunuz demektir.

Evet, bazı günler uykusuz kalmak zorunda kalabilir, iş yoğunluğumuzdan dolayı bilgisayar ekranına fazlaca maruz kalıyor olabiliriz. İşte bu gibi dönemlerde yapabileceğiniz birkaç uygulamayla ve  size önereceğimiz göz altı kremleriyleişe başlayabilir ve göz altlarınız için bir iyilik yapabilirsiniz. Göz altı kırışıklıklarına özel anti aging etkili göz kremleri, daha çok nemlendirme ve kırışık önleme özelliğiyle ön plana çıkarlar. Öncelikle göz altı morlukları ve yorgunluklarını azaltmaya yardımcı tavsiyelerimize değinelim:

 

  • · Uykunuza dikkat etmenin göz altı bakımı açısından çok önemli olduğunu söylemeden geçmeyelim. Erken yatmak ve erken bir saatte güne başlamak daha zinde bir görünüme ve canlı hissetmenize sebep olacak.
  • · Ekrana bakma sürenizi belirli aralıklarla kesintilere uğratarak gözlerinizi kapatarak dinlendirebilirsiniz.
  • · Göz altı torbaları ve şişliğinden muzdaripseniz, o bölgeye soğuk uygulayabilir, çeşitli doğal içerikli çaylarla kompres yapabilirsiniz.
  • · Göz altı morlukları için özel geliştirilen göz altı pedlerinden faydalanabilirsiniz.
  • · Ve en önemlisi de genç yaşlardan itibaren ilerisi için alacağınız önlemlerle cildinizi genç tutabilirsiniz. Bu da doğru ürünü sabah ve akşam düzenli olarak kullanmaktan geçiyor diyebiliriz.
  • · Göz altı kreminizi, sabah ve akşam masaj hareketleriyle yedirerek sürmeyi ihmal etmeyin. İsterseniz masaj başlıklı ürünlerden tercih edebilir ya da kreminizi bozdolabında saklayarak daha hızlı bir etki sağlamasına yardımcı olabilirsiniz.

 

Size önerimiz olan özel ürünlere birlikte göz atalım:

Loreal Paris Hyaluron Uzmanı Göz Kremi

Göz çevresinde, formülündeki içerikler sayesinde cildi nemlendirip, kırışıklık görünümünü iyileştirir.

Yüksek hyalüronik asit sayesinde ciltte pürüzsüzleştirici etki sağlar. 30 yaşlar öncesi ve başlarında düzenli olarak bu  ürünleri kullanmakla, yüksek nemlendirici özelliğiyle göz altı yaşlanma karşıtı bakımınızı yapmış olursunuz.

Vichy Slow Age Yeux Göz Çevresi Kremi 15 Ml

Göz çevresindeki koyu halkalar, şişkinlik, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltan ve hassas bakım sağlayan Vichy slow age yeux göz kremi, yaşlanma karşıtı göz bakımınız için eşsiz bir tercih olacak.

La Roche Posay Hyalu B5 Yeux 15 Ml

Hassas göz çevresine dolgun ve sıkı görünüm kazandırmayı amaçlayan göz altına özel formüle edilmiş La Roche Posay göz kremi, iki çeşit hyalüronik asit ve B5 vitamini içeriyor. Kırışıklıklara, hassas ve yorgun göz altı görünümüne çözüm sunuyor.

Yaşlanma karşıtı göz kremi fiyatları ve çeşitlerimiz için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Bu ve daha fazla göz bakım kremine özel fiyatlarıyla sahip olabilmek için Kozmeko’yu ziyaret edin.

 

 

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.