Krauterhof Anti Selülit Jel İle Selülite Elveda

19-01-2021 00:24
Krauterhof Anti Selülit Jel İle Selülite Elveda

Bayanların korkulu rüyası selülitlerin yok olması bir hayal olmaktan çıkıyor. Krauterhof Anti Selülit Jel, selülit görünümünü mucizevi şekilde azaltmayı başarıyor. Düzenli ve sürekli kullanımıyla istenmeyen selülit görüntüsünü en aza indirgemeyi amaçlayan bu selülit giderici jel sayesinde siz de pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

İstenmeyen, fakat vücudun inatla üretmeye devam ettiği selülitler, üzerine düşülmedikçe artan, metabolizmayı ilgilendiren bir problemdir aslında. Bu blog yazımızda selülitlerle ilgili merak edilenleri ele alırken onunla nasıl başa çıkabileceğimize ve öneri ürünümüze değineceğiz. Başlamadan önce selülitin neden oluştuğuna değinmenin faydası olacağını düşünüyoruz.

Selülit Nedir? Selülit Neden Olur?

Selülit, genellikle bayanlarda, kalça ve basen bölgesinde yağ dokusunun daha fazla olduğu bölgelerde deri ve deri altı yağ dokusundaki görüntüyü etkileyen istenmeyen portakal kabuğu şeklinde girintiler ve çıkıntılardır diyebiliriz. Metabolizmanın doğru çalışmadığı durumlarda gelişen bir metabolik ve hormonal bozukluktur aslında. Derinin altında biriken genişleyen yağ hücreleri, küçük şişkinlikler oluştururken sıkı bağ dokusunu büzerek aynı zamanda çukurluklara sebep olur. Bu, pürüzlü ve ödemli, portakal kabuğu gibi bir görüntü oluşturur.

Selülitin nedenleri arasında şunları sıralayabiliriz;

  • ·      Hormonal değişiklikler
  • ·      Genetik faktörler
  • ·      Sık sık kilo alıp vermek
  • ·      Sağlıksız beslenme ve hareketsizlik
  • ·      Sigara içmek ve asitli, şekerli gıdalar tüketmek

 

Fakat kimi kendine çok iyi bakan , sağlıklı beslenen, ve egzersiz yapan kadınlarda da selülit görülebilir. Bu da selülitin genetik bir gelişme faktörü de gösterebildiğini ve kalıtsal şekilde cildimizde gözlemlenebileceğini ortaya çıkarıyor.

Selülit Savar Uygulamalar Nelerdir?

Selülit, kişiden kişiye göre değişkenlik göstermekle birlikte kimi zaman çok hafif, kimi zaman da daha şiddetli ve görünür şekilde meydana gelir. Kalça, uyluk, karın gibi bölgelerde girintili çıkıntılı görünümle birlikte seyreder. Selülit en sık uyluk ve kalça bölgesinde görünmesine rağmen, göğüsler, üst kollar ve karın bölgesinde de meydana gelebilir. Peki selülitlere karşı gelmek için neler yapmalıyız? Hangi uygulamalara yönelmeliyiz?  Gelin birlikte bakalım.

Selülitleri azaltmak için öncelikle ona neden olan faktörleri hayatımızdan çıkarmalıyız. Sigara kullanımının sağlığımız için birçok zararı olmakla birlikte selülit oluşumunda da ne yazık ki olumsuz bir etkiye sahiptir. Hareketsizlik ve egzersiz azlığı da selülite sebep olan faktörlerdendir.  Sağlıklı beslenmeyle birlikte kilomuzu aynı civarda korumanın da, selülitlerin oluşmaması açısından yadsınamaz derecede etkisi vardır. Fakat sadece bunlar selülit görüntüsünü engellemek için mümkün değildir. Problemli cilt yüzeyine yapacağımız bakımlarla ve uygun selülit giderici kremlerle bu sorunun üzerine gitmek de oldukça faydalı olacaktır.

Günümüzde gelişen dermokozmetik uygulamalarla da selülitlere elveda demek oldukça mümkün. Sağlıklı beslenme ve egzersizin yanında eğer selülitten yana şikayetçiyseniz mutlaka problemli bölgeleri doğru ürünle desteklemelisiniz. Unutmayın, faydalı olan uygulamalar, düzenli tekrarlandığında aynı egzersiz gibi istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı mümkün kılar. Bu noktada Krauterhof Anti Selülit Jel , selülit savar ürünlerin başında geliyor diyebiliriz.

 

Krauterhof Anti Selülit Jel fiyat için tıklayınız.

Selülite Kesin Çözüm Krauterhof Anti Selülit Jel Etkisi

Krauterhof Anti Selülit Jel etken madde birleşimiyle portakal görünümünü azaltmaya yardımcı, kokusu ve dokusuyla tazelik ve ferahlık hissi veren bir anti selülit jeldir. Spor ve diyetle desteklendiğinde ve düzenli kullanımında gözle görülür derecede olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayan Krauterhof Anti Selülit Jel içeriğindeki kafein, karnitin, biberiye, nane yağı ve panthenol ile ısıtıcı etkiye sahiptir ve cilt yüzeyini düzeltmeye destektir. Panthenol sayesinde cildi nemlendirmede de etkilidir.

Krauterhof Anti Selülit Jel, akşamları düzenli şekilde problemli bölge temizlendikten sonra yukarıya doğru kan dolaşımını destekleyici masaj hareketleriyle uygulanmalıdır. Krauterhof selülit jeli  içeriğini ele alırsak;

  • ·    Kafein, cilt yüzeyindeki ölü deriyi temizlemek ve pürüzsüz bir cilt için etkilidir. Biberiye yağı, cilt yüzeyindeki canlandırıcı etkisiyle sıkılaşmaya yardımcı doğal bir etki sağlar.
  • ·      Nane yağı ise ferahlık ve arınma hissi oluştururken cildi canlandırır.
  • ·   Karnitin, yağ dokusunun azalması için birebir faydası olan bir içerik olup, selülit görünümünü azaltmada uygulandığı bölgede daha düz bir görünüme ve incelmeye yardımcıdır.

 

Krauterhof Anti Selülit Jel’e  dermokozmetik ve kozmetik ihtiyaçlarınız için güvenli alışverişin adresi Kozmeko.com’dan özel fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.