Lipozone C Vitamini ile Yüksek Fayda ve Doğal Bileşenler Yanı Başınızda

17-01-2021 13:42
Lipozone C Vitamini ile Yüksek Fayda ve Doğal Bileşenler Yanı Başınızda

Patentli Lipozom teknolojili Lipo-L ile birleştirilen Lipozone C vitamini şurup ile maksimum emilim ve yüksek fayda sağlayın. Diğer C vitaminlerinden farklı olarak kullanılan bu özel teknoloji sayesinde Lipozone’un, lipozomal olmayan klasik takviyelere oranla çok daha yüksek biyoyararlanımlar sağladığı bağımsız çalışmalarda kanıtlanmıştır.

C vitamini günlük olarak vücudumuza almamız gereken oldukça önemli bir vitamin takviyesidir. Vücudunda C vitamini oranı yüksek kişilerin, C vitamini eksikliği yaşayanlara göre çoğu hastalıklar açısından daha güçlü bir bağışıklığa sahip oldukları tespit edilmiştir.  C vitamini, bağışıklık sistemimizi güçlü tutma amacına ek olarak yaz kış gerek besinlerle, gerek takviyelerle birlikte mutlaka tüketmemiz gereken en önemli vitaminlerin başında geliyor. Çocuklarımız ve kendi sağlığımız için C vitamini içeriği yüksek besinleryönünden zengin beslenebilmeli, gerektiğinde dışarıdan alacağımız takviyelerle bu açığı kapatmalıyız. C vitamininin besinlerde bulunduğu oranlar yüksek miktarlı olmamakla birlikte bu vitamini, sadece beslenme yoluyla yeterince alabilmek maalesef düşük bir ihtimaldir. Özellikle fiziksel olarak yoğun çalışan ve aktif insanlar, çalışma hayatında yoğun bir yük altında olan herkes C vitamini seviyesini olması gereken sınırlarda tutmalı ve gerektiğinde uygun ve doğru takviyelerle desteklemelidirler.

C Vitamininin Faydaları Neden Büyük Öneme Sahiptir?

C vitamini, koşuşturmacalı günlük hayat ve yorucu aktiviteler sırasında mutlaka eksik edilmemesi gereken bir vitamin çeşididir. Kışın soğuk ve serin havalarda karşılaştığımız virüsler bizi hasta eden ve vücut direncimizi baskılayan istenmeyen rahatsızlıklara sebeptir. Metabolizmamızın ve bağışıklık sistemimizin doğru ve düzgün çalışmasına fayda sağlayan, virüslere karşı koruma kalkanı oluşturan güçlü bir bağışıklık sistemi için C vitamini, genç yaşlı çocuk demeden herkes için oldukça hayati önem taşıyan bir vitamindir. C vitamini ne yazık ki vücudumuzda kendi kendine üretilebilen bir vitamin değildir. Dışarıdan besinlerle ve takviyelerle alınması gerekir. Fazla tüketilen C vitamini de vücuttan doğrudan atılır ve depolanmaz. Dolayısıyla C vitamininin yüksek miktarda tüketilmesinin vücudumuz için herhangi bir yan etkisi yoktur.

C Vitamini Eksikliği Belirtileri Nelerdir?

C vitamini eksikliği, beraberinde birçok istenmeyen hastalıklarla ve belirtilerle kendini gösterebilir. Maddelerle c vitamini eksikliği belirtileri şunlardır:

  • ·      Cilt kuruluğu, cildin erken yaşlanması
  • ·      Yavaşlayan metabolizma ve kilo alımı
  • ·      Eklem ağrıları, şişkinlik
  • ·      Yaraların yavaş iyileşmesi veya tam iyileşememesi
  • ·      Saçlarda kuruluk ve çabuk kırılma, güçsüzlük
  • ·      Diş minesinin zayıflaması
  • ·      Kansızlık, anemi belirtileri
  • ·      Cilt altı kanamaya bağlı morluklar
  • ·      Burun kanamaları, diş eti kanamaları

 

C Vitamininin Faydaları Nelerdir?

C vitamininin vücudumuz için sayısız faydalarına gelin birlikte bakalım:

  • ·      Besinlerden alınan demirin emilimini artırır.
  • ·      Kardiyovasküler hastalıklara karşıdır ve bağışıklık sistemini güçlü tutmaya yardımcıdır.
  • ·      Cilt kuruluğu ve yaşlanmaya karşı ciddi oranda bir kalkan oluşturur.
  • ·      Düzenli kullanımı, cilt kırıklıklarına karşıdır ve kolajen üretimine destek olur.
  • ·      Soğuk algınlığı ve grip benzeri hastalıkların daha çabuk atlatılmasını sağlayabilirken vücut direncini güçlendirir.
  • ·      Düzenli kullanımı, halsizlik ve yorgunluk belirtilerine karşı çıkabilir.
  • ·      Kan damarları, kıkırdaklar, cilt, diş ve diş etlerinin normal fonksiyonlarda çalışması için gerekli olan kolajen üretimine destektir.

 

Lipozone C Vitamini Nedir? Farkları Nelerdir?

Lipozom teknolojisine sahip Türkiye’deki ilk yeni nesil vitamin ve gıda takviyesi olan Lipozone, lipozomal teknoloji alanında dünya lideri olan CureSupport’a ait patentli Lipo-L  ile üretilmektedir.

Lipozone C Vitamini Şurup, klasik C vitaminlerine göre daha yüksek faydalar sağlayan ve özel teknolojisiyle ileri düzeyde emilim imkanı sunan lipozomal ve şurup formda bir C vitamini takviyesidir. 1000 mg’lık C vitamini içerir ve 150 ml’lik özel ölçekli cam ambalajında kolay kullanım sağlar. Sıvı formuyla çocuklar tarafından da kullanılmaya uygun ve sevilen bir takviyedir. Lipozone C vitamini kullanımı 4-10 yaş grubu çocuklar için günde bir kez 2.5 ml, 11 yaş üzeri ve yetişkinler için günde bir kez 5 ml alınması tavsiye edilir. Diğer Lipozone ürünleri ile birlikte eş zamanlı olarak içeceklere karıştırılarak tüketilebilir.  

Lipozone C Vitamini fiyat için tıklayınız!

Lipozone serisinin diğer ürünleri için tıklayınız!

Bu özel form Lipozone C Vitamini’ne güvenli alışverişin adresi Kozmeko.com’un özel indirimleriyle sahip olun, orijinal ürün garantili alışverişin keyfini yaşayın.  

 

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.