Möller’s Omega 3 Balık Yağını Hangi Faydalarından Dolayı Tüketmeliyiz?

05-10-2020 21:57
Möller’s Omega 3 Balık Yağını Hangi Faydalarından Dolayı Tüketmeliyiz?

Kalp sağlığı ve düzgün çalışan bir metabolizma için Omega 3 yağ asitlerini hayatınızdan eksik etmeyin. Vücudumuz için faydaları olan yağları her gün tüketmemiz gerekiyor… Bunu artık hepimiz biliyoruz ve sağlığımız için bilinçli tercihler yapmayı öğrendik diyebiliriz. Balık yağı takviyesini, cildimizin güzelliğinden, kemik ve kalp sağlığımıza, beyin gücünü artırmaktan, stresi önlemeye kadar birçok konuda sağlığımıza destek olarak tercih etmeli ve tüketmeliyiz.

Bu yazımızda sağlığımızın değerli bir bileşeni olan Omega 3 ‘ü nasıl ve ne şekilde tüketmeliyiz; bunu ele alacağız.

Omega 3 Hangi Besinlerde Bulunur?

Omega 3 yağ asitlerinden zengin bir beslenmenin, sağlığımız için çocukluktan yetişkinliğe kadar birçok açıdan artısı var. Omega 3’ün bulunduğu besinler; somon, sardalye balığı, ton balığı, uskumru, morina gibi balıklar dışında, soya fasulyesi, lahana, semizotu, ıspanak, ceviz, keten, chia ve kenevir tohumu gibi bitkiler şeklindedir. Peki yoğun iş ve koşuşturmacalı günlük tempomuzda bu besinleri gerçekten yeterli miktarda alabiliyor muyuz? Şimdi bu konuyu ele alalım…

Omega 3 ‘ten Zengin Besinleri Ne Kadar ve Ne Sıklıkla Tüketmeliyiz

Öncelikle "Omega 3 nedir” sorunun cevabını verelim. Omega-3 balık yağı, hücrelerimizi çevreleyen zarın yapısında bulunan fakat vücutta kendi kendine üretilmeyen faydalı yağ asitleridir. Dolayısıyla besinlerle, dışarıdan takviye ile alabileceğimiz yapıdadır. Yoğun hayat temposunda Omega’3 ten zengin beslenemediğimiz zamanların olduğu aşikar. Bu durumda çocuklarınız ve kendiniz için mutlaka   balık yağı takviyeleri ile bu ihtiyacımızı tamamlamalıyız. Yaş ve kilonuza uygun olarak günlük tüketebileceğiniz tablet ya da sıvı formda Omega 3 desteklerinden mutlaka siz de faydalanın!

Omega 3’le Kendinize Güzel Bakın, İyi Hissedin!

Omega 3’ün vücudumuzda yarattığı sayısız faydalarından bahsedelim; Omega 3 yağ asitlerinin faydalarını şöyle sıralayabiliriz:

  • ·      Kalp sağlığını korumada büyük görevler üstlenir.
  • ·      İnsülin duyarlılığını ve metabolizmayı iyileştirir.
  • ·      Kas ve kemik sağlığını korur.
  • ·      Egzersiz performansını artırır.
  • ·      Vücut yağlarını azaltmaya yardımcı olur.
  • ·      Yağ yakımı sağlar.
  • ·      Beyin gelişimi için gereklidir.
  • ·      Zekayı ve konsantrasyonu güçlendirir.
  • ·      Cilt sağlığı ve güzelliğini destekler.
  • ·      Yaşlanma belirtilerini geciktirir.

 

Möller’s Omega 3 Balık Yağı Sıvı Formu’nu Neden Tercih Edelim?

Balık yağı takviyesi tercih ederken özellikle "trigliserid” formlu olmasına dikkat edilmelidir. Möller’s balık yağı, doğal trigliserid formludur.Balık yağı üretim kalitesini belgeleyen özel sertifikalara sahiptir. "Moleküler Distilasyon” yöntemiyle saflaştırılmış, güvenilir tazelik ve saflıktadır.  Möller’s sıvı balık yağı takviyeleri, şeker, tatlandırıcı ve yapay aroma içermezler. Norveç’in Atlantik kıyılarında yaşayan yabanı kuzey kutbu morina balığının karaciğerinden elde edilen Möller’s balık yağı ,çocuklarınız ve kendiniz için güvenle tüketebileceğiniz Omega-3 destekleri arasında muhteşem bir seçimdir.

Möller’s balık yağı fiyatı için tıklayın!

Kozmeko.com’dan uygun fiyatlarıyla sahip olabileceğiniz Möller’s Balık Yağı Sıvı Formu için tıklayın!

Komeko.com’dan uygun fiyatlarıyla edinebileceğiniz Möller’s Omega 3 Kapsül formu için tıklayın!

 

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.