Mustela Stelatopia Emollient Serisi İle Kuru Ciltlere Çözüm

19-09-2020 18:36
Mustela Stelatopia Emollient Serisi İle Kuru Ciltlere Çözüm

Bebek ve çocuklarda en sık rastlanan cilt problemlerinden biri, kuru ve atopik ciltlerdir. Bu kimi zaman genetik yatkınlıktan, kimi zamansa kuru ve soğuk iklimden kaynaklanan bir problemdir. Bu tür ciltlerde kuruluk, egzamayla da birlikte görülebilir. Atopiğe yatkın bu cilt yapıları, kaşıntı, kızarıklık, kabuklanma gibi rahatsız edici bulguları da beraberinde getirir. 

Bebek ve çocuklar için oldukça can sıkıcı olan bu durum, gece uykularından tutun okul hayatlarına kadar küçüklerimizin konforunu olumsuz etkileyebilir. Kaşıntılı bölgelerin sürekli kaşınması, durumu daha da kötüye götürüp, enfeksiyon ve bakterilere kapı açabilir. Bu tip cilde sahip çocuklarımız için şayet umursanmayıp gerekli özel bakım gösterilmezse daha şiddetli sonuçlarla karşı karşıya kalınabilir. 

İşte burada tedavide en etkili yöntem; şampuanından, vücut nemlendirmesine kadar doğru ve cilde uygun ürünler kullanılmasından geçiyor. Bu tip çok kuru ve atopiğe dönük ciltlerin tedavisinde özellikle nemlendirme baş sırada geliyor. Uygun yıkama ürünüyle, kurutmadan cildin temizlenmesi de oldukça önemli bir unsur. 

Doğal ve zengin içerikler bebek ve çocuklar için Mustela’da birleşiyor 

Doğal avakado yağı, ayçiçek yağı gibi zengin ve patentli içeriklerle Mustela ürünleri, yenidoğan bebeklerden çocukluğa kadar her yaş grubu için en ideal seçeneklerin başında geliyor. Mustela Stelatopia Emollient Serisi de çok kuru ve atopik ciltler için özel içeriklerle hazırlanmış çok özel ürünlerdir. Yenidoğan bakım ünitesinden çıkan bebekler dahil çocukluk çağına kadar kullanımı uygundur. Yüksek cilt ve göz toleransına sahip bu ürünlerle bebeklerinizin gözleri yanmadan rahatça yıkanabilir. Hipoalerjenik formülüyle alerjen uyarısı olan içerikleri barındırmadan saf ve doğal temizlik sağlar. Dermatolojik ve pediatrik testlerden geçmiş ve güvenlidir.

Mustela Stelatopia Emollint Balm İçeriği

Mustela Stelatopia Emollient Balm içeriği, çok kuru bebek ve çocuk cildine uygun, parfümsüz ve doğal kökenli içeriklerle hazırlanmıştır. Balsam olmasından dolayı kreme göre daha yoğun yapıdadır ve çok şiddetli yaşanan kuruluk ataklarında daha etkilidir. 

Mustela Stelatopia Emollient Balm 200 ml içeriğini şöyle sıralayabilirz:

  1. Patentli doğal aktif içerik, Organik Ayçiçeği Yağ Distilatı; 
  • Aktif lipid yenileme ve rahatlatıcı etki. 


  1. Avocado Perseose, patentli doğal aktif içerik; 

 

  • Cilt bariyerini ve kök hücre rezervini korur, cildi nemlendirir.

                          

  1. Doğal kökenli Carnauba Wax: 

 

  • Cilt üzerinde koruyucu bir film tabakası oluşturur ve balsama zengin dokusunu kazandırır.

 

Kozmeko.com’dan Mustela Stelatpia Emollient Balm’a uygun fiyatlarıyla ulaşın.  Mustela Stelatopia Emollient  Balm 200 ml fiyat için tıklayın. 

 

Mustela Stelatopia Emollient Krem 200 ml içeriği

 

Mustela Stelatopia Emollient Krem 200 ml çeşidiyle balsama göre daha hafif bir formül sunarak yine çok kuru bebek ve çocuk ciltlerin günlük bakımını üstleniyor.  Cildi atopik gelişmelerden korumak için uygun olan Mustela Stelatopia Emollient Krem içeriği de yine patentli ve yüzde 90 doğal içerikli avokado yağı ve ayçiçek yağından oluşuyor. Kozmeko.com’un sağladığı avantajlı fiyatlardan faydalanarak Mustela ürünlerine bir tıkta ulaşın. Mustela Stelatopia Emollient Krem 200 ml fiyatı için tıklayın.

Mustela Stelatopia Emollient Şampuan İle Cilt Kuruluğunu Azaltın

Bebeğinizin kuru cildini nemlendirmeden önce ne ile yıkadığınız da oldukça önemli bir unsur. Mustela Stelatopia Emollient Balm’ı lavanta özleriyle temizlik ferahlık ve nem sunan Mustala Stelatopia Emollient Çok Kuru Ciltler İçin Şampuan ile birlikte kullanmanızı öneriyoruz.  200 ve 500 ml olarak farklı ambalajlarda sunulan şampuan çeşitlerine uygun fiyatlatıyla Kozmeko.com’dan sahip olun. Mustela Stelatopia Emollient Şampuan 500 ml fiyatı için lütfen tıklayın. Mustela Stelatopia Çok Kuru Ciltler İçin Şampuan 200 ml fiyatı için tıklayın.

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.