Yaz Kış Bağışıklığınızın Destekçisi Sambucol İle İlgili Her Şey

18-09-2020 11:22
Yaz Kış Bağışıklığınızın Destekçisi Sambucol İle İlgili Her Şey

Yazın bittiği ve yavaş yavaş son bahara giriş yaptığımız şu günlerde bağışıklık sistemimizi desteklemek her zamankinden daha önemli bir hal alıyor. Her yıl, özellikle kış aylarında vazgeçemeden kullandığımız Sambucol’u, koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu zor dönemde özellikle kullanmalıyız.  

Günlük C vitamini ve çinko gereksinimlerimizi karşılayan Sambucol efervesan tablet içeriği bakımından, bir antioksidan bombasıdır. Kara mürver çiçeğinin antik çağlardan bilinen şifalı yanı, Sambucol ile birleşiyor ve bağışıklık sisteminin en güçlü destekleyicilerinden biri haline geliyor. 

Koronavirüsle mücalede verdiğimiz bu pandemi döneminde de uzmanlar güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmanın öneminden neredeyse her gün bahsediyorlar. Kara mürver ekstresi de bu güçlü bağışıklığı oluşturmak için öncelikli tercihimiz olmalıdır. Sambucol Plus Efervesan Tablet ve Sambucol Plus Kapsül’ü özellikle hastalıklardan korunmamız gereken bu dönemde ihmal etmeden kullanmalıyız.

Sambucol Plus 15 Efervesan Tablet İçeriği

Sambucol Plus Efervesan Tablet kara mürver, C vitamini ve Çinko ile birleştirilmiştir.  Kara mürver, özellikle içerisinde barındırdığı antioksidanlarla tam bir bağışıklık dostudur. Hastalık savar olarak nitelendirebileceğimiz Sambucol’un, yetişkinler için Sambucol Plus 15 Efervesan Tablet ve Sambucol Plus 15 Kapsül olarak formları mevcuttur. Grip ve benzeri bulaşıcı hastalıklardan korunmak için kara mürverin ve çinkonun önemi büyüktür. İyi bir bağışıklık sistemi için Çinko, C vitamini ve vücudumuz için faydalı antioksidanlara ihtiyacımız vardır. İşte bunların hepsi Sambucol Efervesan Tablet ve Sambucol Kapsül ile bir araya geliyor. 

Sambucol'un Faydaları

Sambucol’un içerisinde bulunan kara mürver özünün, grip virüsünün neden olduğu semptomların uzunluğunu ve şiddetini azalttığı düşünülmektedir.  İngilizcede "elderberry” olarak bilinen kara mürver çiçeğinin yaprakları ve kökleri, ağrı giderici etkisiyle üst solunum yolu enfeksiyonlarını iyileştirmede, romatizma, bel ağrısı, cilt ödemleri gibi rahatsızlıklarda oldukça olumlu sonuçlar vermektedir. Bitkinin meyvesinde bulunan flavonoitler, grip virüsünü iyileştirmede etkilidir. 

Kara mürverin bilinen diğer faydalarını ise şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Vücudumuzdaki   zararlı bakterilerle savaşır
  2. UV radyasyonuna karşı korur
  3. Depresyonu önler
  4. Hastalık riskini azaltır
  5. Güçlü bir bağışıklık sistemi inşa eder

Sambucol ile Çinko Desteğinizi de Tamamlayın

Sağlığımız için çok önemli bir rol oynayan çinko, insan vücudunda kendi kendine üretilemediği için çinko içeren yiyecek veya gıda takviyesi yoluyla alınır.

Sambucol’un bir diğer içeriği olan Çinko’nun faydalarını ise şöyle sıralayalım:

  1. Kanseri önler ve bağışıklığı kuvvetlendirir
  2. Kalp ve damar sağlığını arttırır
  3. Vücudu insüline daha duyarlı hale getirir ve diyabeti önler 
  4. Müthiş bir antioksidan etkisi yaratır
  5. Alzheimera karşı korur ve beyin sağlığını destekler
  6. Uyku, bilinç ve enerji seviyesini yükseltir
  7. Depresyonu önler

C Vitamininiz, Sambucol ile Her Gün Yanınızda

Sambucol efervesan tabletin içeriğinde bulunan C vitamininin ise insan vücudu için sayısız faydası vardır. Cilt sağlığı ve enerji metabolizması başta olmak üzere günlük olarak birçok açıdan C vitaminine ihtiyaç duyarız. 

C vitamininin sayısız faydalarından en önemlilerini şöyle sıralayalım:

  1. Bağışıklık sistemini güçlendirir
  2. Bilişsel fonksiyonları güçlendirir
  3. Demir emilimini artırır
  4. Gut ataklarını önler
  5. Kan lipitlerini dengeler
  6. Sağlıklı ve parlak bir cilt için destektir
 

Sambucol Plus 15 Efervesan Tablet kullanımı suya atılır formuyla kolay emilim sağlar. Sampucol Plus 15 Kapsül formu ise kapsül tercih edenler için idealdir. Pandemi sebebiyle bu yıl bağışıklığımızı desteklemek, her zamankinden çok daha önemli bir hale geldi. Sambucol Plus 15 Efervesan tablet en uygun fiyatı ile  Kozmeko.com’dan evlerinize teslim.  Sambucol plus efervesan tablet fiyatı için tıklayın!

Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.